
ما انسانها همیشه در حال خلق و انبار کردن دیتا هستیم. تجربههای مستقیم ما در زندگی – چیزهای را که میبینیم، میشنویم و حس میکنیم، و معلومات که از طریق مطالعهی نوشتهها و مشاهدهی نمایشها، فیلمها و سایر منابع به صورت غیر مستقیم بدست میآوریم، به عنوان مواد نخستین برای خلق دانش عمل میکند.
علاوه براین، قوهی تفکر و تخیل ما باعث میشود که از ترکیب این مواد نخستین، دیتاهای جدیدی را، با کاربردهای تازه، به میان بیاوریم.
مطمناً، تجارب و معلومات (مواد اولیه اندیشیدن) برای همهی ما انسانها، کاملا یکسان نیست؛ بدین لحاظ، تفکر و به تعقیب آن دانش تولیدشدهی ما نیز، متفاوت خواهد بود.
به طور قطع، «هرکس، فارغ از مشخصات چون: میزان عمر، جای زندگی، دین، نژاد، و غیره، دانشی دارد – هرچند کم – که هیج یک از انسانهای دیگر ندارد.»
از اینرو، اگر فرصت پیشآمد که بتوانیم این دانش و تجربه را با سایر دوستانمان شریک کنیم، از دست ندهیم؛ قطعا این کار سودمند خواهد بود.
در این وبسایت، دغدغههای فکری و تازههای از تجارب و دانش خود را مینویسم. با اینکه، نمیتوانم حکم قطعیِ درست بودن آنها را بدهم، اما میتوانم بگویم خواندنش میتواند مفید باشد. و مهمتر از آن، گذاشتن دیدگاهِتان در زیر نوشتهها اثر بخش خواهد بود و این قدرت را خواهند داشت تا زندگی من و سایر دوستانتان را به مسیر بهتری هدایت نماید.
نوشتهی مرتبط: سپاسگزاری از یک دوست و کمی دربارهای راه اندازی بلاگ در «در امتداد لحظهها».